laserontharen in rotterdam

Laserontharen in Rotterdam

Aan iedereen in Rotterdam, die regelmatig in de weer is met een pincet, waxen en scheren of IPL-ontharingsapparaat: stop daar toch mee. Door deze toepassingen wordt je huid geïrriteerd en getekend door littekens van ingegroeide haren. Dat kan beter! Er is namelijk een manier om voor langere tijd van ongewenste haartjes af te komen: laserontharing. In Rotterdam kan je dat laten doen bij FabuLashes’ schoonheidssalon aan de Kootsekade. Maak vandaag nog een afspraak voor laserontharing. Na de behandeling heb je alleen nog haar op plekken waar jij dat wilt.

Hypermoderne Diode-3 laser

Laserontharing is een vrijwel pijnloze behandeling, dat langdurig resultaat geeft. Voor de techneuten onder ons: bij FabuLashes wordt gewerkt met een hypermoderne Diode-3 laser. Dit professionele en krachtige apparaat vuurt gericht een smalle bundel af op het pigment in de haartjes. Hiermee kan elke plek op je lichaam met chirurgische precisie worden onthaard. De omliggende huid wordt hierbij gespaard. Van de behandeling voel je dus niet veel, maar je ziet direct al verschil na je eerste laserontharing. Na zes tot tien behandelingen ben je klaar. FabuLashes werkt met pakketprijzen, wat een mooie korting oplevert. Ga jij ook voor de gladste huid van Rotterdam?

Voor wie is laserontharen geschikt?

Je vraagt je misschien af of laserontharing wel iets voor jou is. Het antwoord zal je geruststellen: iedereen in Rotterdam kan gebruik maken van laserontharing. Nou ja, iedereen van 18 jaar en ouder dan, onder die leeftijd heb je toestemming nodig van ouder(s) of voogd. Ook als je huid donker gekleurd is, kan je gerust een behandeling ondergaan met de Diode-3. Deze laser werkt zoals gezegd op het pigment in de haartjes. Dat doen veel andere lasers ook, alleen kunnen die vaak moeilijk onderscheid maken tussen huid en haar. Hoe donkerder de huid, hoe vaker de laser de huid mee pakt. Het gevolg: de behandeling wordt behoorlijk pijnlijk. De Diode-3 laser die FabuLashes gebruikt, kan wél goed huid van haar onderscheiden en zal dan ook alleen op de haartjes vuren. En zo wordt een laserbehandeling echt iets voor iedereen.

Wat kan er zoal onthaard worden?

Je las het zojuist al: met de Diode-3 laser kan elke plek op je lichaam van ongewenste haargroei worden ontdaan. Kies je voor laserontharen in Rotterdam bij FabuLashes, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Een greep uit de behandelingen waar je uit kan kiezen:

Benen laseren;
Rug en schouders laseren;
Baardharen laseren;
Bovenlip laseren;
Oksels laseren;
Bikinilijn laseren;
Haargrens laseren, in de nek en/of langs het gezicht;
En nog veel meer.

Waarom laserontharen bij FabuLashes in Rotterdam?

In de schoonheidssalon van FabuLashes kan je terecht voor o.a. wimperextensions, permanente make-up en laserontharen. Je eigen beauty skills bijspijkeren? Schrijf je dan in voor een wimpercursus. FabuLashes is door klanten verkozen tot Treatwell Top Rated-salon. Kom je ook langs in Rotterdam voor laserontharen en een complete beauty-ervaring? Maak een afspraak via Fabulashes’ website of mail of bel voor een afspraak.