Heb je huidproblemen waar je wat aan wilt laten doen? Wil je graag een schonere, strakkere huid? Kom voor een professionele gezichtsbehandeling in Rotterdam naar schoonheidssalon Fabulashes. Met zes verschillende facials hebben wij zeker weten de behandeling voor jou. Ga samen met onze schoonheidsspecialist jouw acne of huidveroudering te lijf. Een vette, droge of rode huid behoren tot het verleden, fijnere poriën en een stevige, elastische huid zijn jouw toekomst. Schoonheidssalon Fabulashes is dé salon voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam.

BOEK ONLINE

Welke facial past bij jou?

Ieder gezicht is anders, iedere huid is uniek. Bij Fabulashes in Rotterdam wordt de gezichtsbehandeling op jou persoonlijk afgestemd. Onze schoonheidsspecialist zal van tevoren je huid goed inspecteren en met je praten over het gewenste resultaat. Uiteindelijk kiezen jullie samen de best passende behandeling. Elk van de zes facials is op basis van producten van het awardwinnende merk Medik8. We willen allemaal het beste voor jouw huid. In onze schoonheidssalon in Rotterdam zijn de volgende gezichtsbehandelingen mogelijk:

BEHANDELING: GEBRUIKT BIJ:
• Deep hydration facial • Droge huid
• Platinum facial • Huidveroudering
• Balancing facial • Vette huid en acne
• Calming facial • Rode huid
• Glowing facial • Pigmentatie
• Refining facial • Porieverfijning

High-tech facial equipment

Bij schoonheidssalon Fabulashes in Rotterdam wordt jouw gezichtsbehandeling gedaan met behulp van high-tech apparatuur. Zo gebruiken we het HydraFacial™-systeem om je huid te reinigen, extraheren en hydrateren. Door middel van ultrasound (geluidsgolven) laten we de werkzame stoffen zo gelijkmatig mogelijk op je huid inwerken. Fantaseer je ook wel eens hoe je jezelf met behulp van technologie zou kunnen verjongen? Deze droom is dichterbij dan je denkt! Met RF-technologie sturen we radiofrequenties af op de diepere huidlagen. Deze verwarmen het weefsel, waardoor er extra collageen wordt aangemaakt. Het resultaat is minder rimpels en lijntjes en een huid die er jonger uitziet en aanvoelt.

Peel treatments

Om je gezichtshuid te verjongen kunnen we jou een zogenaamde peel treatment aanbieden. Dat is een gezichtsbehandeling waarbij de bovenste huidlaag wordt behandeld met een exfoliërende vloeistof. Het product wordt met een kwastje op je huid aangebracht, waarna de huidcellen losweken van de opperhuid. Hierna zal de huid zich versneld herstellen. Peel treatments zijn effectief tegen o.a. huidveroudering, pigmentatie, acne en huiduitslag. Belangrijk: laat een peel treatment altijd door een professionele schoonheidsspecialist doen. In Rotterdam kun je voor deze gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Fabulashes terecht.

Get treated well bij Fabulashes

Bij schoonheidssalon Fabulashes in Rotterdam wordt je gezicht behandeld door een professionele schoonheidsspecialist. Onze klanten geven ons gemiddeld 4,8 van de 5 sterren op de site van Treatwell, Europa’s grootste boekingsplatform voor hair & beauty. Aan wie ons al beoordeeld heeft: bedankt! Dankzij jullie reacties zijn we al eens uitgeroepen tot Treatwell Top Rated Salon. Wat zeggen onze klanten dan zoal over hun gezichtsbehandeling in Rotterdam bij schoonheidssalon Fabulashes? Eens kijken:

“Een super fijne behandeling bij Emma gehad!” Ismay;

“Superaardig en efficiënt. Houdt van haar vak.” Elisabeth, over haar behandeling door Nadia;

“Erg goede service, er wordt stap voor stap uitgelegd wat mogelijk is en geluisterd naar de voorkeuren. De salon stoelen liggen erg comfortabel. Zeker een aanrader.” Anoniem.

Boek nu een gezichtsbehandeling in Rotterdam

Heb je besloten om je huidproblemen binnenkort aan te pakken? Zie je wel wat in een jongere, strakkere gezichtshuid? Boek dan nu een gezichtsbehandeling bij Fabulashes in Rotterdam. Dat kan heel eenvoudig door het formulier op onze contactpagina in te vullen. Spreek je liever een van ons persoonlijk? Op de contactpagina vind je ook ons telefoonnummer. Bel ons gerust! We ontvangen je graag voor een gezichtsbehandeling bij onze schoonheidssalon in Rotterdam!

BOEK ONLINE