Cursus wimperextensions Rotterdam

Cursus wimperextensions Rotterdam

Wilt u leren hoe u uw klanten kunt voorzien van prachtige wimperextensions? U kunt dan een cursus wimperextensions in Rotterdam volgen. De beautysalon FabuLashes heeft een eigen Beauty School en zij bieden meerdere cursussen aan voor het plaatsen van wimperextensions. Wij leren u in slechts één dag alles over het plaatsen, opvullen en verwijderen van wimperextensions.

Meer informatie over onze Beauty School

Wat leert u tijdens de wimperextensions cursus in Rotterdam?

Tijdens de cursus wimperextensions in Rotterdam van de FabuLashes Beauty School leert u precies hoe u wimperextensions aan dient te brengen en hoe u deze weer kunt verwijderen. Hygiënisch werken en vakkundigheid zijn belangrijke onderdelen van de cursus. De cursus duurt 5 uur en we beginnen met de theorie. Wij leggen u precies uit hoe u de wimpers aan dient te brengen voor het mooiste en beste resultaat. Vervolgens gaat u deze theorie in de praktijk brengen door te oefenen op een model. Onze specialisten kijken met u mee zodat ze u van feedback kunnen voorzien. Na afloop krijgt u een certificaat zodat u kunt aantonen dat u onze cursus gevolgd heeft. FabuLashes biedt twee verschillende cursussen aan die gericht zijn op een andere techniek voor het aanbrengen. De One By One cursus is geschikt voor beginners. U leert hoe u wimperextensions aan dient te brengen op de echte wimpers. Als u deze cursus gevolgd heeft mag u de 3D cursus volgen. Hierbij leert u hoe u meerdere wimpertjes kunt aanbrengen op één echte wimper voor prachtige volle wimpers.

Cursus wimperextensions in Rotterdam volgen

Als u een cursus wimperextensions in Rotterdam wilt volgen kunt u zich aanmelden bij FabuLashes. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen of door te bellen. Het is ook mogelijk om onze beautysalon te bezoeken. Natuurlijk mag u gerust contact opnemen als u vragen over de cursus heeft.