Wimperextensions Rotterdam

Wimperextensions Rotterdam

Misschien heeft u wel eens gedroomd van mooie, volle en lange wimpers. Als u deze niet van nature heeft, kunt u wimperextensions in Rotterdam laten zetten. De wimperextensions zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Hierdoor kunt u kiezen voor zowel hele natuurlijke als opvallende wimperextensions in Rotterdam. Het laten plaatsen van wimperextensions heeft meerdere voordelen en het aanbrengen is binnen enkele uren gebeurd. Er zijn meerdere salons waar u bij terecht kunt. Een voorbeeld daarvan is FabuLashes. Deze salon is gespecialiseerd in wimperextensions.

Meer informatie over onze wimperextensions

 

Wat zijn de voordelen van wimperextensions in Rotterdam?

Wimperextensions in Rotterdam zijn een uitkomst voor mensen die niet tevreden zijn met hun eigen wimpers. Zij vinden hun eigen wimpers bijvoorbeeld te kort of ze zouden liever vollere wimpers willen hebben. Door wimperextensions in Rotterdam te laten plaatsen kunt u beide problemen eenvoudig aanpakken. In slechts één behandeling wordt u voorzien van prachtige wimpers. De zijde wimpertjes zijn in meerdere kleuren en lengtes verkrijgbaar. Tevens kan de sterkte van de krul gekozen worden. Hierdoor kunnen de wimperextensions precies op uw eigen wimpers of uw eigen voorkeuren worden afgestemd. Wimperextensions zijn niet alleen handig als u langere of vollere wimpers wilt, maar ook als u tijd wilt besparen. Elke dag wordt u wakker met mooie wimpers die u eventueel voorzichtig kunt kammen. U hoeft dan geen mascara meer aan te brengen. Dit komt goed van pas als u op vakantie gaat of als u het vervelend vindt dat u elke dag iets aan uw wimpers moet doen. De wimperextensions zijn bestand tegen water en zweet. U kunt dus gewoon douchen, zwemmen en sporten.

Hoe worden wimperextensions in Rotterdam aangebracht?

Wimperextensions zijn zijde wimperextensions die worden aangebracht op uw eigen wimpers. Hiervoor wordt een speciale wimperlijm gebruikt. Voor een natuurlijk resultaat wordt op elke echte wimper één wimperextensions geplaatst. Als u een vol resultaat wilt hebben kunnen er meerdere wimpers per wimper worden aangebracht. Na het aanbrengen mogen de extensions de eerste 24 uur niet in contact komen met water of zweet. De lijm zou dan namelijk los kunnen laten waardoor de extensions uitvallen. Dit wilt u uiteraard voorkomen zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van de wimpers. De wimpers blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten. Hoe vaak uw eigen wimpers zich vernieuwen en hoe u omgaat met de wimperextensions hebben hier invloed op. Om uw wimperextensions zo lang mogelijk te laten zitten zult u er voorzichtig mee om moeten gaan. U kunt beter niet in uw ogen wrijven en u zult uw wimpers voorzichtig droog moeten deppen. Als u een reiniger op oliebasis gebruikt voor uw gezicht, dan kunt u die beter vervangen door een ander product. De olie kan namelijk de wimperlijm oplossen. Als er ‘gaten’ in uw wimpers ontstaan vanwege de loslatende wimperextensions, dan kunt u een afspraak maken om dit op te vullen. Het is het beste om dit na 3 of 4 weken te laten doen. U voorkomt dan dat u een tijdje met minder mooie wimpers rondloopt. Tevens kunt u de wimperextensions laten verwijderen bij een salon. U kunt ze beter niet zelf verwijderen aangezien dit uw eigen wimpers kan beschadigen.

Wimperextensions in Rotterdam laten plaatsen door FabuLashes

Wilt u graag eens wimperextensions in Rotterdam uitproberen? U kunt dan contact opnemen met FabuLashes als u in Rotterdam en omgeving woont. Deze beautysalon heeft veel ervaring met het plaatsen van wimperextensions. Samen met u kijken wij welke wimperextensions het mooist bij u staan en welke het gewenste resultaat geven. Onze stylistes kunnen u hierbij uitstekend adviseren. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op door te bellen of te mailen. Het is tevens mogelijk om langs te komen bij onze beautysalon.